Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Χαρτορίχτρα ισχυρίζεται ότι είναι κόρη του Savador Dalí


H Pilar Abel, μια 58χρονη αστρολόγος και χαρτορίχτρα από την Gerona της Ισπανίας, κατέθεσε αγωγή πατρότητας σε δικαστήριο της Μαδρίτης, ισχυριζόμενη ότι είναι κόρη του ισπανού καλλιτέχνη Salvador Dalí.

H Abel ζήτησε επίσης από το δικαστήριο να δώσει άδεια εκταφής ώστε να μπορέσει να γίνει τεστ DNA, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα El Mundo.

Σύμφωνα με την Abel, η μητέρα της εργάζονταν ως οικιακή βοηθός για οικογένεια που συχνά έκανε διακοπές στην Cadaqués, όπου είχε σπίτι και ο Dalí. Εκεί ο καλλιτέχνης γνωρίστηκε με την νεαρή οικιακή βοηθό και σύντομα σύναψαν μια παράνομη ερωτική σχέση το 1955, «αποτέλεσμα» της οποίας ήταν η Pilar Abel, η οποία γεννήθηκε το 1956. Σημειώνεται ότι την περίοδο εκείνη ο Dalí ήταν παντρεμένος με τη μούσα του, την Gala, με την οποία δεν απέκτησαν ποτέ παιδιά.

Σημειώνεται πως δεν είναι η πρώτη φορά που η Abel προσπαθεί να αποδείξει ότι είναι κόρη του Dalí. Το 2007 και 2008 είχε κάνει τεστ DNA χρησιμοποιώντας τρίχες και δέρμα από την νεκρική μάσκα του Dalí, ωστόσο από τα αποτελέσματα δεν μπόρεσε να βγει συμπέρασμα.


Πηγή: El Mundo
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου