Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Ο Tim Burton στη καρέκλα του σκηνοθέτη για το «Dumbo»


Τη νέα ταινία της Disney «Dumbo» θα σκηνοθετήσει ο Tim Burton, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα. Η ταινία του 1941 αφηγείται την ιστορία ενός μικρού ελέφαντα που χλευάζεται για τα μεγάλα του αυτιά, τα οποία μαθαίνει να χρησιμοποιεί για να πετάξει.Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, στην εκδοχή του Burton θα χρησιμοποιηθεί ένας συνδυασμός ζωντανής δράσης και CGI. Το σενάριο της ταινίας είναι του Ehren Kruger, γνωστός για το «Transformers: Dark of the Moon».

Τα παραμύθια έχουν τεράστια επιτυχία στο box office τους τελευταίους 12 μήνες, όπως το μιούζικαλ «Into the Woods» με πρωταγωνίστρια την Meryl Streep, το οποίο κέρδισε 173 εκατ. δολάρια στο box office.

Επίσης, ο Jon Favreau σκηνοθετεί μια νέα εκδοχή του «Jungle Book» στο οποίο δανείζουν τις φωνές τους οι Scarlett Johansson και Idris Elba. Η ταινία κινουμένων σχεδίων του 1967 μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη το 1994, σε μια ταινία ζωντανής δράσης ενώ η νέα εκδοχή της «Σταχτοπούτας» του Kenneth Branagh με πρωταγωνιστές τους Lily James και Richard Madden αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου