Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

Η επιστροφή των «X-Files» στη μικρή οθόνη


H cult τηλεοπτική σειρά «The X-Files» πρόκειται να επιστρέψει στην μικρή μας οθόνη με έξι νέα επισόδια μετά από 13 χρόνια απουσίας. Οι ηθοποιοί David Duchovny και Gillian Anderson θα επιστρέψουν στους ρόλους τους ως πράκτορες του FBI, Fox Mulder και Dana Scully ενώ ο αρχικός δημιουργός της σειράς Chris Carter θα βρίσκεται «στο τιμόνι» όταν η παραγωγή ξεκινήσει τα γυρίσματα φέτος το καλοκαίρι. Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό πότε θα μεταδοθεί στη τηλεόραση.


Στη σειρά «The X-Files», η οποία διήρκησε από το 1993 έως το 2002, οι Mulder και Scully διερευνούν άλυτα μυστήρια και παραφυσικές υποθέσεις.

Περισσότερα από 200 επεισόδια των «X-Files» προβλήθηκαν στη μικρή οθόνη, καθιστώντας την ως μακροβιότερη σειρά επιστημονικής φαντασίας στην ιστορία του αμερικανικού τηλεοπτικού δικτύου.

«Είχαμε το προνόμιο να εργαστούμε με τον Chris σε όλες τις εννέα σεζόν του «The X-Files» -από τις πιο επιβραβευμένες δημιουργικές εμπειρίες της καριέρας μας- και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα εξερευνήσετε αυτόν τον απίστευτο κόσμο για άλλη μια φορά μαζί του» δήλωσαν οι Dana Walden και ο Gary Newman, από το τηλεοπτικό δίκτυο Fox και πρόσθεσαν «ελάχιστες τηλεοπτικές σειρές προσέλκυσαν τόσους αφοσιωμένους θαυμαστές και είμαστε ενθουσιασμένοι που θα τους δώσουμε το επόμενο συναρπαστικό κεφάλαιο των Mulder και Scully».

Πηγή: BBC
Επιμέλεια: Φαίη Τσαμούλη-Κορύλλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου