Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Ένοχος για την κατηγορία απειλής κατά ζωής δηλώνει ο ντράμερ των AC/DC


Ένοχος για την κατηγορία της απειλής θανάτου δήλωσε ο ντράμερ του ροκ συγκροτήματος AC/DC, Φιλ Ραντ στο δικαστήριο στην Ταουράνγκα της Νέας Ζηλανδίας ενώ αρχικά είχε αρνηθεί την κατηγορία.


Το δικαστήριο άκουσε ότι ο ντράμερ ήταν δυσαρεστημένος από το πάρτι που διοργανώθηκε για την κυκλοφορία του άλμπουμ του και ζήτησε τη δολοφονία πρώην εργαζόμενου. Οι κατηγορίες για απειλή κατά ενός δεύτερου ατόμου αποσύρθηκαν.

Επίσης, ο ντράμερ των AC/DC δήλωσε ένοχος για την κατηγορία της κατοχής κάνναβης και μεθαμφεταμίνης.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή, ο Ραντ είχε απολύσει μία ομάδα εργαζομένων μετά το πάρτι που διοργανώθηκε για την κυκλοφορία του άλμπουμ του και ενώ θεωρούσε ότι τα μέτρα ασφαλείας στο πάρτι που διοργανώθηκε στο εστιατόριό του δεν ήταν αρκετά.

Έναν μήνα αργότερα φέρεται να τηλεφώνησε σε συνεργάτη του, λέγοντας ότι θέλει έναν από τους ανθρώπους που απέλυσε να «βγει από τη μέση». Στον εν λόγω συνεργάτη προσέφερε 200.000 δολάρια Νέας Ζηλανδίας, καθώς και μία μηχανή, ένα από τα αυτοκίνητά του ή ένα σπίτι, τα οποία ο συνεργάτης του θεώρησε ότι ήταν πληρωμή για το αίτημά του.

Στη συνέχεια ο Ραντ τηλεφώνησε στο θύμα και το απείλησε ότι θα έρθει να τον σκοτώσει.

Ο δικηγόρος του μουσικού δήλωσε ότι η υπόθεση αφορά «απλά ένα οργισμένο τηλεφώνημα».

Γεννημένος στην Αυστραλία, ο Ραντ εγκαταστάθηκε στην Ταουράνγκα το 1983 όταν εκδιώχθηκε από το συγκρότημα. Το 1994, έγινε και πάλι μέλος των AC/DC, αλλά παρέμεινε στη Νέα Ζηλανδία όπου διατηρεί εστιατόριο.

Το 2010 καταδικάστηκε για κατοχή κάνναβης και του επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή: BBC, in.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου