Τετάρτη 5 Αυγούστου 2015

«Game of Thrones»: Πιθανοί τρεις επιπλέον κύκλοι τις επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς


Το «Game of Thrones», μια από τις πιο επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές της αμερικανικής εταιρείας παραγωγής ΗBO και που έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία σε όλο το κόσμο ενδέχεται να συνεχιστεί για τρεις ακόμη κύκλους, σύμφωνα με δήλωση στελέχους της εταιρείας, ο οποίος υπερασπίστηκε την ωμή βία που περιέχει η σειρά.

"Τα στελέχη της εταιρείας έχουν προγραμματίσει την προβολή τουλάχιστον επτά κύκλων της σειράς και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τους δημιουργούς της για το πόση παράταση θα μπορούσαν να δώσουν" δήλωσε ο Μάικλ Λομπάρντο, επικεφαλής προγράμματος της HBO.

Φέτος, 20 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν κατά μέσο όρο τον πέμπτο κύκλο της σειράς, η οποία προτάθηκε για 24 βραβεία Έμμυ, περιλαμβανομένου αυτού της καλύτερης δραματικής σειράς ενώ αυτήν την εποχή πραγματοποιούνται τα γυρίσματα του έκτου κύκλου.

Στο μεταξύ, διαμάχη προκάλεσε μία άγρια σκηνή βιασμού και πυρπόλησης ενός παιδιού. Ο Λομπάρντο υπερασπίστηκε τις ωμότητες λέγοντας ότι αποτελούν μέρος της ιστορίας και πρόσφερε την υποστήριξή του στους δημιουργούς της σειράς Νταν Βάις και Ντέιβιντ Μπένιοφ.

Επίσης, ο πέμπτος κύκλος έκλεισε με την δολοφονία ενός εκ των πρωταγωνιστών και αγαπημένων των θαυμαστών της σειράς, τουΤζον Σνόου, αλλά οι τηλεθεατές εικάζουν ότι ο πρωταγωνιστής θα επιστρέψει στη σειρά, κάτι που ωστόσο δεν αποκάλυψε ο Λομπάρντο. «Απ΄ό,τι είδα, άκουσα και διάβασα, ο Τζον Σνόου πέθανε», αρκέστηκε να πει.

Πηγή: Reuters, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου