Κυριακή 30 Αυγούστου 2015

Οι περιπέτειες της Patti Smith τώρα σε τηλεοπτική σειρά


Τα απομνημονεύματα της Patti Smith, μέσα από το βιβλίο Just Kids, μετατρέπει σε μίνι τηλεοπτική σειρά η Showtime.

Η Smith θα είναι παραγωγός της σειράς και σεναριογράφος μαζί με τον δημιουργό της σειράς “Penny Dreadful”, John Logan, αναφέρει το Artnet News.

Το bestseller “Just Kids” περιγράφει τις περιπέτειες της μεγάλης τραγουδίστριας της Rock και του φωτογράφου Robert Mapplethorpe στη Νέα Υόρκη τις δεκαετίες του 1960 και 1970, στο οποίο κάνουν «πέρασμα», μεταξύ άλλων, ο Andy Warhol, ο Bob Dylan, η Janis Joplin και ο Jimi Hendrix.

«Κάποιες φορές ο κόσμος φαίνεται να νομίζει πως βγήκα από τη μήτρα βρίζοντας, με μια ηλεκτρική κιθάρα», δήλωσε η Smith στο NPR το 2010. «Νομίζω πως είναι σημαντικό ο κόσμος να καταλάβει πως ήμασταν όλοι νέοι, όλοι αφελείς, και πως ζήσαμε σε μια εποχή που είχε μαγεία».

Όπως αναφέρει η Patti Smith σε ανακοίνωσή της για το νέο εγχείρημα, η τηλεοπτική σειρά θα πηγαίνει πιο πέρα από εκεί που περιμένουν οι αναγνώστες. «Μια περιορισμένη σειρά στο Showtime θα μας δώσει τη δυνατότητα να ερευνήσουμε τους χαρακτήρες βαθύτερα, επιτρέποντάς μας να αναπτύξουμε ιστορίες πέρα από το βιβλίο».

Το πότε θα βγει στον αέρα η σειρά δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί, ούτε και το ποιοι ηθοποιοί θα ενσαρκώνουν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.


Πηγή: Artnet News
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου