Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

The King Is Alive & Lookin’ for Trouble με τον Γιώργο Ζερβό στο Gazarte


Ο Γιώργος Ζερβός, ιδρυτικό μέλος και side performer των Penny & The Swingin’ Cats, παρουσιάζει ένα μοναδικό αφιέρωμα στον βασιλιά του Rock ‘n’ Roll. Μια μουσική αναδρομή στη δισκογραφία του θρυλικού Elvis, μπολιασμένη με την προσωπική νότα του Γιώργου Ζερβού, ο οποίος θα μας δώσει και μία γεύση από τα δικά του τραγούδια.


Ο Βασιλιάς είναι ένας και μοναδικός: Elvis Presley... η μοναδική φωνή, ο χαρισματικός performer, ένα όνομα που και μόνο στο άκουσμά του σε κάνει να θες να λικνιστείς σε ρυθμούς rock 'n' roll, να ξεφαντώσεις, να τραγουδήσεις! Ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις στη δροσερότερη ταράτσα της πόλης, κρατώντας ένα περιποιημένο ποιοτικό κοκτέιλ ή μια εκλεκτή μπύρα στο χέρι.

80 χρόνια από τη γέννησή του, ο “Βασιλιάς” θα βρεθεί στο νέο θεσμό της πόλης, τα Gazarte Taratsa Live Sessions! για μία παράσταση - αφιέρωμα στην πλούσια δισκογραφία του, όπου θα ακουστεί όλο το φάσμα των επιτυχιών του, από το Hound Dog και το That's Alright Mama, μέχρι το Suspicious Minds και το Always on my mind!

Η Ελλάδα επιτέλους απέκτησε τον δικό της Elvis! Ποιος ο λόγος να τρέχετε μέχρι το Λας Βέγκας; Αρκεί να έρθετε στην Ταράτσα του Gazarte!


Γιώργος Ζερβός: φωνή, ακουστική κιθάρα (Elvis Presley)
Αλέξανδρος Δανδουλάκης: ηλεκτρική κιθάρα, φωνητικά (Scotty Moore)
Ορέστης Μπενέκας: πλήκτρα, φωνητικά (Glen Hardin)
Βασίλης Νησσόπουλος: μπάσο, φωνητικά (Bill Black)
Μανώλης Γιαννίκιος: τύμπανα (Ronnie Tutt)
Γιώργος Φιλικόζης: επιμέλεια ήχου

Info
George Zervos Elvis, Τετάρτη 05 Αυγούστου
Gazarte, Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμή εισιτηρίου: Γενική Είσοδος 5€

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου