Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015

"Καλλιτέχνης της Μόδας" για το 2015 ο Manolo Blahnik


Μέσα στο γκρι κοστούμι του, με το παπιγιόν του και τα μυωπικά γυαλιά ο Manolo Blahnik  μοιάζει περισσότερο με έναν κομψό καθηγητή πανεπιστημίου παρά με κάποιον που ζει μέσα στη μόδα.

Κι όμως η απόδειξη της μεγάλης του επιρροής στον χώρο της μόδας ήταν φανερή κατά τη διάρκεια του δείπνου που δόθηκε στο Museum at FIT Couture Council για να γιορτάζει το βραβείο που πήρε ως Καλλιτέχνης της Μόδας.

Ο Blahnik είναι ο πρώτος σχεδιαστής υποδημάτων που τιμάται με το συγκεκριμένο βραβείο. 
Ο διάσημος φωτογράφος Bill Cunningham, η διευθύντρια της αμερικάνικης Vogue, Anna Wintour, η επιχειρηματίας και τηλεπαρουσιάστρια Martha Stewart, ο σχεδιαστής μόδας Ralph Rucci και ο δημοσιογράφος μόδας Hamish Bowles ήταν εκεί για να τιμήσουν τον μεγάλο καλλιτέχνη των παπουτσιών.

Παρότι θα μπορούσε πλέον να ηρεμήσει και να επαναπαυτεί στις δάφνες του, ο Blahnik δήλωσε στην ιστοσελίδα «The Cut», «Ποτέ δεν κοιτάμε πίσω».

Ο Blahnik είπε ότι θεωρεί τα πέντε εκατοστά ως το ιδανικό ύψος για το τακούνι, αλλά είναι ανοιχτός για κάτι πιο χαμηλό, ενώ δήλωσε ότι του αρέσουν και τα σανδάλια. «Όταν ήμουν νέος είχα ένα ζευγάρι, για τις διακοπές», είπε.

Πηγή: The Cut, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου