Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

“Inside us": Παράσταση χορού στην Αθηναΐδα


Πρεμιέρα κάνει απόψε στη θεατρική σκηνή Ζωή Λάσκαρη ιδιαίτερη παράσταση χορού «Inside us», που υπογράφει η Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου και αποτελεί την πρώτη ολοκληρωμένη καλλιτεχνική προσπάθεια της ομάδας Around Us.

Η παράσταση σκιαγραφεί τη σύγκρουση ανάμεσα στο συναίσθημα και τη λογική ως ένα ταξίδι στην προσωπική αλήθεια και την αυτογνωσία.

Η σύλληψη, η σκηνοθεσία και η παραγωγή είναι της Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου και οι χορογραφίες της Ελίνας Τσίμπρου. Τους φωτισμούς επιμελείται η Χριστίνα Θανασούλα, τα σκηνικά η Δέσποινα Βολίδη, οι video προβολές είναι του Χάρη Κωσταρά και η μουσική των AD66 που αφήνουν για λίγο τα αναλογικά όργανα και συνθέτουν ένα άρτιο ηλεκτρονικό soundtrack που εξιχνιάζει τις εσωτερικές εντάσεις των πρωταγωνιστών.

Χορεύουν οι Περικλής Σκορδίλης, Αλέξανδρος Σταυρόπουλος, Εύη Πάνου, Αρετή Πάλλη, Χριστίνα Μπίτου, Κωνσταντίνα Φύτρου, Ραφαέλα Πετράι, Κορίνα – Ιωάννα Παλάσκα & Ράνια Παπανικολάου.

Η παράσταση θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου με παραστάσεις κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στις 19:00.Διεύθυνση: Αθηναΐδα - Καστοριάς 34-36, Βοτανικός
Γενική είσοδος:15€ και Άνεργοι & σπουδαστές χορού 5€ με την επίδειξη αντίστοιχης κάρτας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου