Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2015

Αναζητείται ο επόμενος "James Bond"


Προς αναζήτηση του νέου James Bond βρίσκεται η βιομηχανία του κινηματογράφου κι ενώ το κοινό είναι έτοιμο να υποδεχτεί τον νέο Bond με νεωτερισμούς δεν φαίνεται να είναι το ίδιο έτοιμοι και οι συντελεστές της κινηματογραφικής επιτυχίας.

Πλέον τα σχόλια και ο προβληματισμός δεν είναι για το ποιος θα ενσαρκώσει τον Άγγλο πράκτορα, αλλά ποιος δεν είναι κατάλληλος για το ρόλο. Μετά τα ρατσιστικά υπονοούμενα του Roger Moore για τον Idris Elba που λέγεται ότι θα είναι ο επόμενος πράκτορας 007, τώρα έρχονται οι δηλώσεις του συγγραφέα Anthony Horowitz, που εκφράζει τις επιφυλάξεις του για τον εάν ο Elba είναι ο κατάλληλος Bond.

Μιλώντας στη Daily Mail, ο Horowitz είπε ότι δεν είναι σίγουρος εάν ο Idris Elba πρέπει να είναι ο διάδοχος του Daniel Craig για το ρόλο του 007, παρότι η πλειονότητα των οπαδών του ηθοποιού υποστηρίζει κάτι τέτοιο. Για τον Craig, ο Horowitz δεν έχει να πει τίποτα κακό, παρά μόνο επαίνους και τον αποκαλεί ως τον «τέλειο Bond».

«Ο Idris Elba είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Για μένα όμως είναι πολύ τραχύς για να παίξει αυτό το ρόλο. Δεν είναι θέμα χρώματος. Νομίζω ότι χρειάζεται να διανύσει πολύ "δρόμο" για να μπορέσει να υποδυθεί τον Bond. Είναι σημαντικό αυτός που θα ενσαρκώσει τον πράκτορα 007 να είναι ένας γλυκός τύπος».

Μάλιστα για να αποδείξει πως ο ίδιος δεν έχει θέμα με το χρώμα του ηθοποιού και ότι το σχόλιο του δεν είναι ρατσιστικό προτείνει τον Adrian Lester, γνωστό από τον πρωταγωνιστικό ρόλο του στο Hustle του BBC, για τον ρόλο του Bond, ενώ έχει επιλέξει τον ηθοποιό David Oyelowo για την ηχογραφημένη μορφή του βιβλίου του «Trigger Mortis», πάνω στο οποίο θα βασιστεί η νέα ταινία του James Bond.

Πάντως ο Elba, θεωρείται ως ένας από τους πιο όμορφους άντρες του κόσμου και πρόσφατα επιλέχθηκε να είναι ο πρώτος άντρας που θα κάνει εξώφυλλο στο περιοδικό Maxim, ενώ πολύ συχνά συμπεριλαμβάνεται στις λίστες με τους πιο καλοντυμένους. Όλα αυτά όμως δεν είναι αρκετά για πείσουν τον Horowitz, ώστε να συναινέσει για να πάρει τον ρόλο του "γλυκού" Bond.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Daily Mail

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου