Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Στα ύψη η δημοτικότητα του "Pretty Woman" μετά από 25 χρόνια


Έκπληκτος είναι μέχρι σήμερα ο Richard Gere, με τη δημοτικότητα της κινηματογραφικής ταινίας "Pretty Woman", που προβλήθηκε στις μεγάλες αίθουσες πριν από 25 χρόνια.

Πρόσφατα,  ο ηθοποιός βρέθηκε στο κινηματογραφικό φεστιβάλ της Πράγας για την προώθηση της νέας του ταινίας με τίτλο, "Time Out Of Mind", όπου διαπίστωσε πως η ταινία που γύρισε το 1990 με συμπρωταγωνίστρια την Julia Roberts , έχει αντέξει στο χρόνο και παραμένει το ίδιο αγαπητή όπως όταν πρωτοβγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Μιλώντας στο Huffington Post Live ο ηθοποιός είπε ότι, όταν βρέθηκε στην Πράγα τον κάλεσαν να παραβρεθεί σε μία προβολή της ταινίας Pretty Woman. Όπως είπε, σκέφτηκε ότι αυτό είναι μεγάλη τιμή και ρώτησε πόσοι θα είναι οι θεατές. Οι διοργανωτές του απάντησαν περίπου 2.000.

Η προβολή ξεκίνησε στις 11 το βράδυ όπου τον οδήγησαν στην αυλαία από την πίσω πλευρά του αμφιθεάτρου που θα γίνονταν η προβολή. 

«Όταν βγήκα στη σκηνή κοίταξα κάτω και είδα τουλάχιστον 7.000 άτομα και οι περισσότεροι ήταν νέοι, κάτω των 25 χρόνων. Όλοι κατά κάποιο τρόπο γνώριζαν την ταινία», είπε και πρόσθεσε με χαμόγελο: «Ήταν ένα μοναδικό έργο για όλους μας. Ήταν μαγεία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου