Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Ο Γιάννης Σμαραγδής αντιδώρισε το βραβείο του στον Γιώργο Δαουλάρη


Στα «Απολλώνεια Βραβεία 2015», που φιλοξενήθηκαν σε μια κατάμεστη αίθουσα των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων στο Φάληρο πριν από λίγες μέρες, επιλέχτηκε και βραβεύθηκε για τη συνολική προσφορά του στη Τέχνη και στο Πολιτισμό, ο διακεκριμένος σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής.

Το βραβείο στον Έλληνα σκηνοθέτη του «Καβάφη», του «Ελ Γκρέκο» και του «Ο Θεός αγαπάει το χαβιάρι» ανέλαβε να παραδώσει ο σκηνοθέτης και ιδρυτής της διαφημιστικής εταιρίας impressme creative communication, Γιώργος Δαουλάρης, για να το… λάβει πίσω από τον Γιάννη Σμαραγδή!

«Είναι σπάνιο στις μέρες μας να συναντάς καλούς ανθρώπους» είπε ο Γ. Σμαραγδής. «Ένα φωτεινό παράδειγμα καλοσύνης, ευγένειας και δοτικότητας είναι ο Γιώργος Δαουλάρης, ο άνθρωπος που μου παρέδωσε πριν λίγο το σημερινό βραβείο. Σε αυτόν τον άνθρωπο με το σπάνιο ήθος που αξίζει να είναι δίπλα σου θα χαρίσω και θα αφιερώσω απόψε το εξαιρετικής τιμής για μένα Απολλώνειο βραβείο.»

Κατά την εκδήλωση, βραβεύτηκαν από τον χώρο της Επιστήμης, ο καθηγητής Μοριακής Βιολογίας Δημήτρης Παναγόπουλος,, από τον χώρο του Πολιτισμού ο σκιτσογράφος Σπύρος Ορνεράκης, ενώ από τον χώρο του Αθλητισμού ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, η πολίστρια Αλεξάνδρα Ασημάκη, κ.α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου