Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2015

Κονσέρτο κλασικής κιθάρας του Φλοριάν Λαρούς στο Ινστιτούτο Θερβάντες


Ο Φλοριάν Λαρούς, νικητής του Διεθνούς Διαγωνισμού Κιθάρας της Σεβίλης, θα πραγματοποιήσει κονσέρτο κλασικής κιθάρας στο Ινστιτούτο Θερβάντες στις 14 Δεκεμβρίου στις 19:30.

Ο Φλοριάν Λαρούς ξεκίνησε μαθήματα κιθάρας σε ηλικία 8 ετών με τον Philippe Vanderstichel, συνέχισε την μουσική του εκπαίδευση με τον κιθαριστή Pedro Ibáñez στο Περιφερειακό Εθνικό Ωδείο των Παρισίων και κέρδισε το πρώτο του βραβείο το 2006. Την ίδια χρονιά έγινε δεκτός στο Ανώτατο Εθνικό Ωδείο Μουσικής των Παρισίων. Παρακολούθησε τα μαθήματα του Roland Dyens ως το 2009, ενώ ταυτοχρόνως δούλευε εντατικά με τον Judicaël Perroy. Το 2013 τελείωσε ένα Μάστερ στο Ωδείο του Μάαστριχτ με τον Carlo Marchione.

Τα βραβεία που κέρδισε στον διαγωνισμό του Αμερικανικού Ιδρύματος Κιθάρας το 2009 και στον διαγωνισμό Hubert Kappel στο Koblenz, του εξασφάλισαν ένα ευρύ διεθνές κοινό. Έχει δώσει πάνω από 60 κονσέρτα σε όλο τον κόσμο. Αυτό είναι το πρώτο του στην Ελλάδα. Πέρυσι κέρδισε το πρώτο βραβείο του 5ου Διεθνούς Διαγωνισμού Κιθάρας της Σεβίλλης.


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

John Dowland:
- Semper Dowland, Semper Dolens
- Fantasy
- Farewell

Giulio Regondi: Introduction et Caprice

Toru Takemitsu: Equinox

Fernando Sor: Introducción y variaciones sobre un tema Mozart

Toru Takemitsu: In the Woods

Joaquin Turina: Sonata op. 61

Διεύθυνση: Μητροπόλεως 23.
Ημερομηνία: 14.12.2015, 19:30
Είσοδος ελεύθερη.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Δεν επιτρέπεται η είσοδος στην αίθουσα μετά την έναρξη του κοσνέρτου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου