Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Μια κολεξιόν εμπνευσμένη από το αρχείο του Musee des Arts Decoratifs‏


Εμπνευσμένη από τα αρχεία του Musee des Arts Decoratifs, που βρίσκεται στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι, είναι η νέα συλλογή Conscious Exclusive. Η σειρά θα κάνει την εμφάνιση της στις 7 Απριλίου σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης "Fashion forward - Three centuries of fashion". Η γαλλίδα διευθύντρια μόδας, γκουρού του στυλ και διακεκριμένη υποστηρίκτρια της αειφορίας, Julia Restoin Roitfeld, θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας.

«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ ένα τόσο μοναδικό έργο. Νομίζω ότι η ιδέα να δημιουργηθεί μια συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία της τέχνης και της μόδας είναι ευφυέστατη. Ειδικά γιατί η συλλογή έχει φτιαχτεί από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά που είναι το μέλλον της μόδας», λέει η Julia. Γνωστή για την ξεχωριστή προσωπική της αίσθηση του στιλ, η Julia είναι η προσωποποίηση του ανεπιτήδευτου, ενήμερου, μοντέρνου cool στιλ.

Για τη συλλογή Conscious Exclusive η ομάδα σχεδιασμού της H&M συνεργάστηκε στενά με το μουσείο για να εμπνευστεί από τις συλλογές του που αντικατοπτρίζουν αιώνες μόδας, καθώς και από τα έργα καλλιτεχνών όπως ο Gustave Moreau. Το αποτέλεσμα είναι μια λαμπερή συλλογή μοντέρνων κομματιών για επίσημες περιστάσεις με την απτή γοητεία και την αισθητική κληρονομιά της ιστορίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου