Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Στο μόνιμο κέντρο ενημέρωσης μεταφέρεται το κέντρο επισκεπτών του ΙΣΝ


Στο μόνιμο κέντρο ενημέρωσης μεταφέρεται το κέντρο επισκεπτών του Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.

Το νέο κέντρο επισκεπτών θα είναι έτοιμο να υποδεχτεί ξανά το κοινό στις 5 Φεβρουαρίου, με εμπλουτισμένο πρόγραμμα πολιτιστικών και εκπαιδευτικών εκδηλώσεων, με στόχο πάντα την ενεργή συμμετοχή όλων στις δράσεις του ΚΠΙΣΝ και την ακόμη καλύτερη γνωριμία του κοινού με το έργο και όλα όσα αυτό θα προσφέρει, μόλις ολοκληρωθεί και ξεκινήσει επίσημα τη λειτουργία του.

Επιπλέον, μέσα από το νέο κτίριο του Κέντρου Επισκεπτών, σχεδιασμένο και αυτό από τον Renzo Piano όπως το υπόλοιπο ΚΠΙΣΝ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν το εργοτάξιο – για όσο ακόμη το έργο είναι υπό κατασκευή - από μία νέα οπτική γωνία, καθώς σε λίγα μόνο μέτρα αναπτύσσονται ορισμένα από τα πιο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου, όπως το Πάρκο, το υδάτινο κανάλι, το πράσινο δώμα της Βιβλιοθήκης και το ενεργειακό στέγαστρο.

Το προσωρινό κέντρο λειτούργησε για δύο χρόνια, στα οποία διοργανώθηκαν περισσότερες από 300 εκδηλώσεις και φιλοξενήθηκαν 55.000 επισκέπτες. Το προσωρινό κέντρο θα παραμείνει κλειστό μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου λόγω της μεταφοράς του στο μόνιμο πλέον κέντρο ενημέρωσης στο βορειοανατολικό τμήμα του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος (Ευριπίδου και Λ. Συγγρού, Πάρκο Σταύρος Νιάρχος, Καλλιθέα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου