Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

The Life-Changing Magic of Tidying Up: Ο τακτοποιημένος χώρος έγινε παγκόσμιο μπεστ-σέλερ


Ένα βιβλίο της Μαρί Κόντο που αποκαλύπτει πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία και να ζείτε σε ένα μονίμως τακτοποιημένο χώρο έγινε παγκόσμιο μπεστ-σέλερ. Το «The Life -Changing Magic of Tidying Up» έχει πουλήσει περισσότερα από πέντε εκατομμύρια αντίτυπα σε όλο τον κόσμο και μεταφράζεται σε 40 γλώσσες.

Έχει ήδη μεταφερθεί στην Ιαπωνική τηλεόραση και δύο μεγάλα δίκτυα το Fox και το NBC ετοιμάζουν τηλεοπτικές σειρές πάνω σε αυτό. Πέρυσι, η ηθοποιός Τzέιμι Λι Κέρτις έγραψε στο περιοδικό Time ότι αν ποτέ έκανε τατουάζ αυτό θα ήταν «Spark Joy», ο τίτλος του πρώτου βιβλίου που συνέγραψε η Κόντο, την οποία η Κέρτις χαρακτηρίζει ως «σύγχρονη Μαίρη Πόπινς».

Το βιβλίο, που έγραψε η Κόντο, δεν αποκαλύπτει μόνο πώς μπορείτε να απαλλαγείτε από την ακαταστασία (ρούχα, βιβλία, χαρτιά...) αλλά και πολλά άλλα. Ουσιαστικά 'λέει' πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σας μέσα από αυτή τη διαδικασία. Η μέθοδος της έχει όνομα, λέγεται KonMari  και εγγυάται πώς θα αποκτήσετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα γίνετε πιο επιτυχημένοι και πιο ήρεμοι.Θα πρέπει όμως να μάθετε να δίνετε. Η προσφορά είναι χαρά ζωής.

Το «μανιφέστο» εξάλειψης της ακαταστασίας κυκλοφορεί μεταφρασμένο στα ελληνικά από τις εκδόσεις «Κλειδάριθμος» με τον τίτλο «Σπίτι σε τάξη-Ζωή σε τάξη. Η μαγεία του να τακτοποιείς».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου