Κυριακή 14 Φεβρουαρίου 2016

Καταριανός επενδύει 7ψήφιο ποσό στην γκαλερί του Steve Lazarides


Την προσοχή του μεγαλοεπενδυτή από το Κατάρ, Wissam al-Mana φαίνεται πως έχει τραβήξει ο γκαλερίστας Steve Lazarides, ο οποίος έγινε γνωστός από τις σχέσεις του με τον βρετανό καλλιτέχνη Banksy.

Σύμφωνα με τους Financial Times, ο Καταριανός επενδυτής, έκανε μια επταψήφια επένδυση στην γκαλερί του Lazarides, καθώς, όπως φαίνεται, η αγορά της τέχνης δείχνει πως θα είναι το επόμενο εγχείρημα του al Mana, ο οποίος ήδη διαχειρίζεται την αυτοκρατορία λιανικού εμπορίου της οικογένειάς του..

Όπως αναφέρουν οι FT, ο Lazarides, σχεδιάζει να μεταφέρει την Lazarides Rathbone Gallery από την Fitzrovia , στην περιοχή Mayfair του λονδίνου.

«Ξόδεψα μέχρι κάθε δεκάρα που βγάλαμε στην γκαλερί αυτή για να επανεπενδύσουμε και να προσπαθήσουμε να την μεγαλώσουμε», δήλωσε στους FT.

Πρόσφατο δημοσίευμα της Wall Street Journal ανέφερε πως ο Lazarides, αν και δεν εκπροσωπεί πλέον τον Banksy (οι επαγγελματικές τους σχέσεις έληξαν το 2009), διοργάνωσε μη εγκεκριμένη αναδρομική έκθεση του γνωστού street artist, σε συνεργασία με το Τουρκικό Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού.


Πηγή: Financial Times
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου