Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2016

«Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί»: Η 8η περιπέτεια του Χάρι Πότερ στα βιβλιοπωλεία στις 31 Ιουλίου


Σε μορφή βιβλίου θα κυκλοφορήσει η όγδοοη μαγική περιπέτεια του Χάρι Πότερ και είναι το θεατρικό κείμενο της παράστασης «Ο Χάρι Πότερ και το Καταραμένο Παιδί Μέρος Α' και Β'» που θα ανέβει σε θέατρο του Λονδίνου στις 30 Ιουλίου. Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία μία ημέρα μετά την πρεμιέρα της παράστασης, δηλαδή στις 31 Ιουλίου.

Το θεατρικό κείμενο έχει γράψει η ίδια η Τζόαν Ρόουλινγκ σε συνεργασία με τον Τζακ Θορν και τον Τζον Τίφανι. To «Καταραμένο Παιδί» διαδραματίζεται 19 χρόνια μετά τη μάχη του Χάρι Πότερ με τον Λόρδο Βόλντεμορτ και αποτελεί σίκουελ της σειράς βιβλίων του μικρού μάγου.
Σύμφωνα με την Ρόουλινγκ, η νέα περιπέτεια αφηγείται την ιστορία του νεότερου γιού του Χάρι, Άλμπους, ο οποίος  πρέπει να παλέψει με το βάρος μίας οικογενειακής κληρονομιάς που ποτέ δεν ήθελε ενώ συμπεριλαμβάνει και την ιστορία των γονέων του Χάρι, οι οποίοι δολοφονήθηκαν από τον Βόλντερμορτ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 2017 συμπληρώνονται 20 χρόνια από την πρώτη έκδοση του Χάρι Πότερ και της Φιλοσοφικής Λίθου και πλήθος εκδόσεων πρόκειται να κυκλοφορήσουν στα βιβλιοπωλεία.

Πηγή: BBC, Reuters

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου