Κυριακή 6 Μαρτίου 2016

Στην τηλεοπτική σειρά «10 Days In The Valley» η Ντέμι Μουρ


Η Ντέμι Μουρ θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα τηλεοπτική σειρά με τίτλο «10 Days In The Valley», μία δραματική σειρά γραμμένη από την συγγραφέα και παραγωγό της καναδικής τηλεόρασης Τάσι Κάμερον.

Η Κάμερον εκτός από συγγραφέας της σειράς, θα είναι επίσης αυτή που θα «τρέξει» στο σύνολό του το νέο πρότζεκτ. Επίκεντρο της σειράς «10 Days In The Valley» θα είναι η Τζέιν Σάντλερ  μία πολυάσχολη συγγραφέας και ανύπαντρη μητέρα όπου η ζωή της θα αλλάξει όταν θα απαχθεί η πεντάχρονη κόρη της από το κρεβάτι της, στη μέση της νύχτας ενώ κοιμόταν. Και τότε θα πρέπει να θέσει εκ νέου τις προτεραιότητες της ζωής της, όπως την τηλεοπτική σειρά που γράφει, την πίστη της και τα μυστικά της ζωής της, για να μπορέσει να πάρει πίσω το παιδί της.

Αυτός θα είναι και ο πρώτος πρωταγωνιστικός τηλεοπτικός ρόλος της Μουρ, η οποία παλιότερα είχε πάρει μέρος με έναν μικρότερο ρόλο στην δραματική σειρά του ABC «Γενικό Νοσοκομείο» («General Hospital»), πριν ξεκινήσει την μεγάλη της κινηματογραφική καριέρα με ταινίες όπως «Γκοστ», «Α Few Good Men» και «Άγγελοι του Τσάρλι».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου