Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Σχεδιαστής μόδας ο Ρόμπερτ Πάτινσον


Εκτός από επιτυχημένος ηθοποιός της γενιάς του, ο Ρόμπερτ Πάτινσον αποφάσισε να ασχοληθεί και με την μόδα ως σχεδιαστής καθώς όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός στο γαλλικό περιοδικό Numero, έχει ξεκινήσει να δημιουργεί τη δική του συλλογή ρούχων.

«Έχω αρχίσει να φτιάχνω τα δικά μου ρούχα. Τα δύο τελευταία χρόνια συναντώ παραγωγούς και βιοτέχνες. Υπάρχουν ήδη αρκετά κομμάτια. Μου αρέσει να το κάνω», αποκάλυψε ο Βρετανός ηθοποιός.

«Το στυλ μου επηρεάζεται από τις πόλεις που πηγαίνω, από τα υφάσματα που αγοράζω και τις τοπικές ιδιαιτερότητες. Στο Λος Άντζελες είναι πραγματικά εύκολο να δουλέψεις με τζιν υφάσματα και να δημιουργήσεις ρούχα εμπνευσμένα από ρούχα. Στην Αγγλία κοιτάζω περισσότερο υφάσματα από μαλλί και πλεκτά», δήλωσε ο 29χρονος ηθοποιός.

Ο Πάτινσον εμπνέεται από την σύντροφό του FKA Twigs και η σειρά που δημιουργεί θα περιλαμβάνει και γυναικεία ρούχα. «Αυτό που κάνω είναι αρκετά πολύπλευρο, είναι ρούχα για άντρες και γυναίκες, πράγματα που φτιάχνω για τους φίλους μου. Αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα και να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες γιατί δεν θέλω να το γρουσουζέψω», δήλωσε ο ηθοποιός δείχνοντας ότι εκτός από ταλαντούχος είναι και προληπτικός.

Πηγή: numero.com, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου