Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Οι Κιάνου Ριβς και Λίλι Κόλινς στη ταινία "Μέχρι το κόκαλο"


O Κιάνου Ριβς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με την ηθοποιό Λίλι Κόλινς στη νέα ταινία με τίτλο «Μέχρι το κόκαλο», που αποτελεί το σκηνοθετικό ντεμπούτο της σεναριογράφου Μάρτι Νόξον.

Παραγωγοί της ταινίας είναι η Τζούλι Λιν και η Μπόνι Κέρτις της εταιρείας Mockingbird Pictures, ενώ στην παραγωγή θα συμμετάσχει και η Καρίνα Μίλερ, μέσω της εταιρείας της SparkhouseMedia. Πρόκειται για μια δραματική ταινία, το σενάριο της οποίας, μιλάει για τη μάχη μιας νεαρής γυναίκας με την ανορεξία και είναι εμπνευσμένο από τις εμπειρίες της Νόξον.

Ο Ριβς θα υποδυθεί έναν γιατρό, που ακολουθώντας ένα ανορθόδοξο τρόπο θεραπείας θα ωθήσει την Κόλινς να επιλέξει τη ζωή και να δεσμευτεί ότι θα συνεχίσει με έναν καλύτερο τρόπο ζωής.Τα γυρίσματα της ταινίας αναμένεται να ξεκινήσουν πολύ σύντομα στο Λος Άντζελες.

«Ο Κιάνου έχει τέτοια γενναιοδωρία και εξυπνάδα, για να μην αναφέρω τη ζεστασιά που διαθέτει που ανυπομονούμε να την αξιοποιήσει. Είμαστε όλοι απίστευτα ενθουσιασμένοι με το γεγονός ότι έχει συμφωνήσει να φέρει το «Μέχρι το κόκαλο» στη ζωή», είπε η Νόξον

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου