Σάββατο 9 Απριλίου 2016

Και τραγουδιστής ο Κίφερ Σάδερλαντ


Ο Κίφερ Σάδερλαντ είναι παραγωγός, σκηνοθέτης και ηθοποιός, βραβευμένος με Έμμυ, Χρυσή Σφαίρα, δύο βραβεία Screen Actors Guild Awards και δύο Satellite Awards. Ωστόσο, αποφάσισε στα 49 του χρόνια, να κάνει και καριέρα τραγουδιστή.

Όπως ανακοίνωσε στις αρχές Μαρτίου, μέσα στο φετινό καλοκαίρι θα κυκλοφορήσει ένα άλμπουμ με φολκλορική μουσική ενώ διαθέσιμο είναι και το πρώτο σίνγκλ με τίτλο «Not Enough Whiskey», αλλά και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού.

«Όταν ακούω έναν ηθοποιό να κάνει ένα μουσικό έργο, το πρώτο που κοιτάζω είναι να δω πώς προχωράει» δήλωσε ο Σάδερλαντ στο περιοδικό Rolling Stone

«Έχει ξαναγίνει και κάποιες φορές όχι και τόσο επιτυχημένα. Πολλοί ηθοποιοί κάνουν δίσκους, αλλά δεν τους υποστηρίζουν κάνοντας περιοδείες ή βίντεο κλιπ και καταλήγουν να μην τους παίρνουν στα σοβαρά. Αισθάνθηκα έντονα ότι αυτό είναι κάτι που ήθελα να κάνω», είπε.

Σύμφωνα με το Rolling Stone, ο ηθοποιός χρηματοδοτεί ο ίδιος το βίντεο κλιπ του τραγουδιού του.
Τον Μάρτιο, ο Σάδερλαντ, ανακοίνωσε επίσης, ότι εκτός από τα 11 τραγούδια του δίσκου του με τίτλο «Down in a Hole», θα ξεκινήσει μία σειρά από συναυλίες για την προώθησή του δίσκου, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν τον Απρίλιο και τον Μάιο.

Πηγή: Rolling Stone, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου