Τρίτη 26 Απριλίου 2016

Μοναδικός Ιντιάνα Τζόουνς ο Χάρισον Φορντ


Οκτώ χρόνια πέρασαν από τότε που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες η ταινία «Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου», με τον Χάρισον Φορντ να επαναλαμβάνει το ρόλο του σταυροφόρου αρχαιολόγου. Εδώ και λίγο καιρό ξεκίνησαν οι φήμες για μία επανεκκίνηση του θρυλικού Ιντιάνα Τζόουνς με πρωταγωνιστή κάποιον άλλο ηθοποιό για το ρόλο του Ίντι σε νεότερη ηλικία

Μάλιστα οι ίδιες φήμες θέλουν να παίρνει τον ρόλο ο 36χρονος ηθοποιός Κρις Πρατ, ωστόσο ο παραγωγός που έχει τα δικαιώματα της ταινίας, Φρανκ Μάρσαλ, έδωσε την υπόσχεση ότι το μόνο πρόσωπο που θα υποδυθεί τον Ιντιάνα Τζόουνς είναι αυτό του Χάρισον Φορντ και στην πέμπτη συνέχεια της ταινίας.

Κατά την τελετή βράβευσής του στο CinemaCon, ο Μάρσαλ μίλησε για την πέμπτη ταινία του Ιντιάνα Τζόουνς και για τη συνέχεια της κινηματογραφικής σειράς «Τζέισον Μπορν» τόνισε ότι «τόσο η κινηματογραφική σειρά για τον Τζέισον Μπορν όσο και για τον Ιντιάνα Τζόουνς, δεν πρόκειται να κάνουμε αυτό που κάνουν με τον Τζέιμς Μποντ. Πιστεύουμε ότι αυτοί οι εικονικοί χαρακτήρες πρέπει να παίζονται με τους ηθοποιούς με τους οποίους ξεκίνησαν».

Η πέμπτη ταινία του Ιντιάνα είναι ακόμα σε πρώιμο στάδιο, δήλωσε ο Μάρσαλ. «Έχουμε αποφασίσει ότι θα γυριστεί η ταινία, αλλά θα πάρει περίπου δύο με τρία χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί". Το γεγονός ότι ο Φορντ τότε θα είναι 75 με 76 χρόνων δεν φαίνεται να ανησυχεί τον Μάρσαλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου