Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

Η ιστορία της τέχνης εμπνέει τη μόδα


Περήφανη για την συνεργασία της με το Μουσείο Διακοσμητικών Τεχνών, που βρίσκεται στο Παλάτι του Λούβρου στο Παρίσι, δηλώνει η H&M. Η νέα συλλογή H&M Conscious Exclusive, σχεδιασμένη με έμπνευση από τα αρχεία του μουσείου, θα λανσαριστεί στις 7 Απριλίου σε συνδυασμό με την έναρξη της έκθεσης Fashion forward - Three centuries of fashion. Η διευθύντρια μόδας, Julia Restoin Roitfeld, θα είναι το πρόσωπο της καμπάνιας.

«Είναι τιμή μου που εκπροσωπώ ένα τόσο μοναδικό έργο. Νομίζω ότι η ιδέα να δημιουργηθεί μια συλλογή εμπνευσμένη από την ιστορία της τέχνης και της μόδας είναι ευφυέστατη. Ειδικά γιατί η συλλογή έχει φτιαχτεί από καινοτόμα, βιώσιμα υλικά που είναι το μέλλον της μόδας» δήλωσε η Julia. Γνωστή για την ξεχωριστή προσωπική της αίσθηση του στιλ, η Julia είναι η προσωποποίηση του ανεπιτήδευτου, ενήμερου, μοντέρνου cool στιλ.

Για αυτή τη συλλογή Conscious Exclusive η ομάδα σχεδιασμού της H&M συνεργάστηκε στενά με το μουσείο για να εμπνευστεί από τις συλλογές του που αντικατοπτρίζουν αιώνες μόδας, καθώς και από τα έργα καλλιτεχνών όπως ο Γκιστάβ Μορό. Το αποτέλεσμα μιας λαμπερής συλλογής μοντέρνων κομματιών για επίσημες περιστάσεις διαποτίζεται με την απτή γοητεία και την αισθητική κληρονομιά της ιστορίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου