Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Οι Inconsistencies ξεσήκωσαν το κοινό στο άνοιγμα της συναυλίας της Kovacs


Tο βράδυ της 10ης Απριλίου έκλεισε τον πολύ επιτυχημένο κύκλο συναυλιών της η Kovacs, η αγαπητή στο ελληνικό συναυλιακό κοινό, με το τεράστιο εύρος και μοναδικό μέταλλο φωνής της. Ενθουσίασε το κοινό που βρέθηκε στο Πειραιώς Academy 117 με καταπληκτικά τραγούδια από το πολύ γνωστό δίσκο Shades Of Black. Αξίζει όμως να αναφερθεί πως εντύπωση προκάλεσαν για άλλη μια φορά οι Inconsistencies . Ήταν η δεύτερη τους συνάντηση με την Kovacs, μετά την πολύ επιτυχημένη παρουσία τους στο Rockwave Festival 2015.

Οι Inconsistencies που ξεκίνησαν το μουσικό τους ταξίδι, με το επιτυχημένο ’Sailed Away’ του Ηλία Μπόγδανου παρουσίασαν κομμάτια από το πρώτο E.P. τους "When Everything Must Go", που πια το κοινό τους γνώριζε και τραγουδούσε μαζί τους, συμβάλλοντας στην μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργούν με την αστείρευτη ενέργεια τους.


Ο συνθέτης και Front Man των Inconsistencies παρέσυρε το κοινό και με τα νέα τραγούδια τους σε acoustic-alternative rock διάθεση τους έκανε να ανυπομονούν για τις επόμενες εμφανίσεις τους στα φεστιβάλ του καλοκαιριού!

2 σχόλια:

  1. Δουλειά, πιεστικές προθεσμίες, άγχη,πίεση... Αναζητάς κάτι διαφορετικό και το βρίσκεις όταν ακούς αυτή τη νέα μπάντα που ήδη καταφέρνει να αφήνει το στίγμα της και σου φτιάχνει η διάθεση, παίρνεις τις ανάσες που τόσο χρειάζεσαι και χαμογελάς! Μπράβο στα παιδιά και κυρίως στον Ηλία Μπόγδανο για το ταλέντο και την αστείρευτη ενέργειά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή