Δευτέρα 4 Απριλίου 2016

Το "INTERVIEW" της Ομάδας «Εμείς» τον Απρίλιο στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας


Την μαύρη κωμωδία «INTERVIEW» της Ομάδας «Εμείς», ανεβάζει τον Απρίλιο στην κεντρική σκηνή του Δημοτικού Περιφερειακού Θεάτρου Καλαμάτας, η Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση «πράματα & θάματα», που δραστηριοποιείται στον τομέα του πολιτισμού, με τον θίασο, που απασχολείται φέτος στην παιδική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ.

Πρόκειται για μια συνέντευξη για δουλειά, με τέσσερις υποψήφιους και μία φωνή. Εξευτελιστικές ερωτήσεις και εξωφρενικές δοκιμασίες που οδηγούν στον παραλογισμό. Επόμενοι υποψήφιοι… οι θεατές;

Ουσιαστικά είναι μια ‘'ακτινογραφία'' της σύγχρονης ελληνικής πραγματικότητας, που θίγει με γλυκόπικρο τρόπο τα κακώς κείμενα της εποχής και παρουσιάζει τραγελαφικά τον αντίκτυπο της οικονομικής, κοινωνικής, πολιτικής κρίσης στη συμπεριφορά του ανθρώπινου δυναμικού, μέσα από μια κωμικοτραγική και απρόβλεπτη διαδικασία που έχει όμως και στοιχεία από… πάρτι.

Το συγκεκριμένο έργο συνεχίζει να παρουσιάζεται από την ομάδα των δημιουργών του στην Αθήνα με μεγάλη επιτυχία, έχει αποσπάσει πολύ καλές κριτικές και διακρίσεις, ενώ έχει ταξιδέψει και σε άλλες πόλεις του εσωτερικού αλλά και του εξωτερικού.

Το έργο θα παρουσιάζεται στην κεντρική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ Καλαμάτας κάθε Τετάρτη στις 8.00, Σάββατο 9.00 και Κυριακή 8.00 το βράδυ, από την προσεχή Κυριακή 2 έως και τις 24 Απριλίου.

Τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πασσάς, ο οποίος έχει επιμεληθεί και τη μουσική επένδυση του έργου μαζί με τον Γιάννη Κατσιμίχα, ενώ παίζουν οι Νάστια Βραχάτη, Εύη Γιαννακοπούλου, Γιάννης Κατσιμίχας, Κωνσταντίνος Πασσάς και Γιώργος Τσαπόγας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου