Σάββατο 23 Απριλίου 2016

Ερευνώνται τα αίτια θανάτου του Prince


Άγνωστα παραμένουν ακόμα τα αίτια του ξαφνικού θανάτου του Prince. Οι αρμόδιες αρχές έκαναν την Παρασκευή νεκροψία, όμως τα αποτελέσματα θα χρειαστούν μέρες για να ολοκληρωθούν, σύμφωνα με το CNN.

Ο σερίφης του Carver County, Jim Olson, δήλωσε πως δεν υπάρχουν εμφανείς ενδείξεις τραύματος στο σώμα του Prince, ενώ δεν υπάρχει λόγος θα θεωρείται ότι ο θάνατος του καλλιτέχνη οφείλεται σε αυτοκτονία.

Το γραφείο του ιατροδικαστή γνωστοποίησε πως δεν θα δώσει στη δημοσιότητα πληροφορίες μέχρις ότου ολοκληρωθεί η εξέταση και βγουν τα αποτελέσματα.

Ο 57χρονος τραγουδιστής βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του σε προάστιο της Μινεσότα το απόγευμα της Πέμπτης.

Ο Prince τις τελευταίες ημέρες αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, με την επίσημη ενημέρωση να κάνει λόγο για γρίπη.

Μάλιστα, μετά από συναυλία που έδωσε στο «Fox Theatre» στην Ατλάντα πριν μια εβδομάδα εισήχθη για σύντομη νοσηλεία, έπειτα από επείγουσα προσγείωση που πραγματοποίησε το ιδιωτικό του αεροσκάφος.

Ο Prince Rogers Nelson, όπως ήταν το πραγματικό του όνομα, γεννήθηκε στις 7 Ιουνίου του 1958 στην Μινεάπολη των ΗΠΑ. Κατά τη διάρκεια μιας σπουδαίας καριέρας 35 ετών και 39 δίσκων έγινε γνωστός, όχι μόνο για τα τραγούδια του, αλλά και για την οπτική τους παρουσίαση, τόσο στη σκηνή, όσο και στα βίντεο κλιπ του.

Η ταινία «Purple Rain» του 1984 θεωρείται μια από τις πλέον σημαντικές μουσικές ταινίες όλων των εποχών. Το 2004 είχε ανακηρυχθεί μέλος του Rock and Roll Hall of Fame.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου