Τετάρτη 20 Απριλίου 2016

«Πόλεμος» μεταξύ Σάσα Μπάρον Κοέν και Μπράιν Μέι με φόντο την ταινία για τους Queen


Κόντρα έχει ξεσπάσει μεταξύ του ηθοποιού Σάσα Μπάρον Κοέν και του κιθαρίστα των «Queen», Μπράιν Μέι. Ο Κοέν επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει στην ταινία για το θρυλικό συγκρότημα υποδυόμενος τον τραγουδιστή των «Queen», Φρέντι Μέρκιουρι, αλλά λίγο πριν το τέλος του 2015 ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την παραγωγή της ταινίας.

Ο Κοέν, μιλώντας τον περασμένο μήνα στην εκπομπή του ραδιοφωνικού παραγωγού Χάουαρντ Στερν, ισχυρίστηκε ότι έφυγε από την ταινία, παρότι του είχε προταθεί από το 2010, καθώς η ταινία δεν θα έλεγε όλη την ιστορία για τον Φρέντι Μέρκιουρι και την συνέχεια του συγκροτήματος.
Ωστόσο, τώρα έρχεται ο κιθαρίστας του συγκροτήματος και μέσω του Τύπου επιτίθεται στον ηθοποιό, λέγοντας ότι δεν ήταν αυτός ο λόγος που εγκατέλειψε την παραγωγή της ταινίας.

«Είχαμε κάποιες ωραίες στιγμές με τον Σάσα ανταλλάσσοντας κάποιες ιδέες, αλλά αυτός αποχώρησε και είπε διάφορες αναλήθειες σχετικά με το τι συνέβη», δήλωσε ο Μέι στη Mail on Sunday, και πρόσθεσε «γιατί το προχώρησε τόσο, γιατί δεν ήθελε να κάνει μία θαρραλέα ταινία; Είμαστε από εκείνους τους ανθρώπους που δεν κρύψαμε ποτέ την αλήθεια. Δεν σκέφτομαι έτσι».

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η αποχώρηση του Κοέν σχετίζεται με την εισπρακτική αποτυχία της ταινίας του «The Brothers Grimsby», καθώς ο Μέι δήλωσε ότι «αποφασίσαμε πως δεν ήταν κατάλληλος για τον ρόλο για πολλούς και καλούς λόγους, που θα γίνουν εμφανείς αν δείτε τι έχει κάνει πρόσφατα. Είναι προφανές ότι δεν πρόκειται να δουλέψει και να υποδυθεί τον Φρέντι».

Πηγή: Daily Mail, ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου