Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016

1460 Artdays / 4 Years ArtwallΤο ArtWall συμπληρώνει αυτόν τον μήνα 4 χρόνια ζωής και το γιορτάζει παρουσιάζοντας την έκθεση 1460 Artdays / 4 Years Artwall . Πρόκειται για μια έκθεση με διπλό στόχο, να μας θυμίσει τις εκθέσεις που πραγματοποιήθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια στο ArtWall αλλά και να δώσει το έναυσμα για την παρουσίαση νέας δουλειάς από τους συμμετέχοντες.

Η έκθεση 1460 Artdays / 4 Years Artwall θα πραγματοποιηθεί σε δυο ενότητες, η πρώτη θα εγκαινιαστεί την Παρασκευή 22 Ιουλίου και θα διαρκέσει μέχρι τη 1η Σεπτεμβρίου, και η δεύτερη ενότητα θα εγκαινιαστεί Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου με διάρκεια μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου. Την ημέρα των εγκαινίων θα πραγματοποιηθεί opening party στην ταράτσα του Fresh Hotel με ποτό, μουσική, και θέα στην Ακρόπολη.

Μέρος 1

Εγκαίνια: Παρασκευή 22 Ιουλίου, 2016, 8:00
Opening party 22:30, Fresh Hotel Air Lounge
Διάρκεια: 22 Ιουλιου - 1 Σεπτεμβρίου, 2016
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.:00 – 21:00

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες / μέρος 1
Γιώτα Αποστολοπούλου, Paul Cohn, Νίκος Γυφτάκης, Ανέστης Ιωάννου, Νίκος Καραθανάσης, Νίκος Καρανικόλας, Γιάννης Καρδάσης, Ευδοκία Κύρκου, Γιώργος Λυμπερόπουλος, Γιώργος Λυντζέρης, Αλέξανδρος Μαγκανιώντης, Ευσεβία Μιχαηλίδου, PASHIAS, Βαγγέλης Σάββας, Έρη Σκυργιάvνη, Αννέττα Σπανουδάκη, Δηµήτρης Τζικόπουλος, Γιάννης Χρηστάκος.

Μέρος 2
Εγκαίνια: Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, 2016, 8:00
Opening party: 22:30, Fresh Hotel Air Lounge
Διάρκεια: 5 Σεπτεμβρίου - 30 Σεπτεμβρίου, 2016
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή 17.:00 – 21:00

Συμμετέχοντες καλλιτέχνες / μέρος 2
Κατερίνα Αθανασίου, Ανδρέας Βούσουρας, Σοφία Γαλανού, Νίκος Γιαβρόπουλος, Γιάννης Κόκκαλης, Τάκης Καλδής, Μπάμπης Καραλής, Βίλη Μανωλάκου, Κώστας Μπασάνος, Νίνα Παπακωνσταντίνου, Εύη Ρουμάνη, Γιάννης Σινιόρογλου, Χρήστος Σούλαρης, Γιώργος Στριφτάρης, Γεωργία Τουρμούζη, Ζωή Φιλίππου, Χρήστος Χρυσόπουλος.

Επιμέλεια έκθεσης: Φωτεινή Καπίρη

Eπιστημονική συνεργάτης ArtWall: Μαρία Ξυπολοπούλου
Συντονισμός έκθεσης: Mπάμπης Καραλής, Δημήτρης Τζικόπουλος

Στα 4 χρόνια ζωής του ArtWall, σχεδιάστηκαν και υλοποιήθηκαν 37 επιμελητικές εκθέσεις που πλαισιώθηκαν από μουσικά event, θεατρικές παραστάσεις και performances, με τη συνεργασία 180 και πλέον καλλιτεχνών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Σε πείσμα των καιρών και με τη ζωτική υποστήριξη του Fresh Hotel, γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και εδραιώθηκε ένα καλλιτεχνικό spot στο κέντρο της Αθήνας.

Το ArtWall Project Space ιδρύθηκε το 2012, με σκοπό την προβολή της σύγχρονης τέχνης και τη συνεύρεση και συνεργασία μεταξύ των καλλιτεχνών και των ανθρώπων του χώρου της τέχνης. Την κατεύθυνση του εικαστικού προγράμματος του ArtWall σχεδιάζει και υλοποιεί η Φωτεινή Καπίρη, καλλιτέχνης, επιμελήτρια και συν-ιδρύτρια του CAMP! Contemporary Art Meeting Point, ώστε το πρόγραμμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τα πρότυπα της σύγχρονης καλλιτεχνικής παραγωγής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου