Σάββατο 6 Αυγούστου 2016

Από 15 ως 18 Σεπτεμβρίου η 7η Beirut Art


Σαράντα γκαλερί από δεκαοκτώ χώρες θα συμμετέχουν στην 7η Beirut Art Fair, η οποία θα πραγματοποιηθεί από 15 ως 18 Σεπτεμβρίου στο BIEL της Βηρυτού.

Οι γκαλερί αυτές θα είναι παρούσες στον κλασικό εκθεσιακό χώρο της φουάρ αλλά και στον νέο χώρο REVEALING by SGBL, που είναι αφιερωμένος στην ανακάλυψη των πιο πολλά υποσχόμενων νέων ταλέντων από την περιοχή Μέσης Ανατολής, Βορείου Αφρικής και Ανατολικής Ασίας.

Ο κλασικός εκθεσιακός χώρος θα φιλοξενήσει και πάλι τις μεγάλες ιστορικές γκαλερί του Λιβάνου, μεταξύ των οποίων οι Galerie Janine Rubeiz, Galerie Tanit και Aïda Cherfan Fine Art, όπως και τους νεότερους εκθεσιακούς χώρους Art on the 56th, Fadi Mogabgab, Mark Hachem, South Border, και Galerie Jacques Ouaiss.

Το Μπαχρέϊν και η Ιορδανία θα εκπροσωπηθούν από τις Albareh Art Gallery και Wadi Finan Art Gallery.

Εκτός της περιοχής ME.NA.SA., θα συμμετέχουν οι Laura Arce Gallery by Ines Etchebarne (Αργεντινή), Galerie Albert Baronian (Βέλγιο), A&V Art Gallery (Λευκορωσία), Island 6 Gallery (Κίνα), Galerie Françoise Livinec (Γαλλία), Sud Gallery (Γαλλία), Galleria Pack (Ιταλία), και Xol Art Gallery (ΗΠΑ).

Στον νέο χώρο REVEALING by SGBL θα παρουσιαστούν 27 γκαλερί τη Ν. Αφρική, το Μπαχρέϊν, το Βέλγιο, την Αίγυπτο, τη Γαλλία, τη Γερμανία και το Ιράν, την Ιορδανία, τον Λίβανο, την Παλαιστίνη, την Ελβετία και την Ταϊλάνδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου