Με συναυλία του Ορφέα Περίδη θα ανοίξει η αυλαία του 3ου Φεστιβάλ Θεάτρου «Ερμηνείες στην Ερμιονίδα», την Κυριακή 7 Αυγούστου,.
Για έναν περίπου μήνα, θα φιλοξενηθούν στην υπαίθρια σκηνή του Πολυχώρου ARTίκι Μαράικε Ηλιού Ντε Κόνινγκ, στο Κρανίδι, κορυφαία ονόματα του ελληνικού θεάτρου:
Άννα Βαγενά - Μαίρη Βιδάλη - Βασίλης Βλάχος - Γιώργος Γαλίτης - Κατερίνα Διδασκάλου - Αλίκη Καγιαλόγλου - Υρώ Μανέ - Τάσος Μπλάτζιος - Μάνια Παπαδημητρίου - Σωτήρης Τσόγκας και Γιούλη Πεζοπούλου, σε μια επιλογή εκλεκτών παραστάσεων που σημείωσαν επιτυχία στις αθηναϊκές σκηνές.
Το πρόγραμμα της 3ης διοργάνωσης επιμελήθηκε και φέτος ο διακεκριμένος Καθηγητής κ. Κώστας Γεωργουσόπουλος.
Το Φεστιβάλ θα κλείσει με τη συναυλία της Φωτεινής Βελεσιώτου στις 4 Σεπτεμβρίου και θα ακολουθήσουν δύο μετα-φεστιβαλικές εκδηλώσεις, με ελεύθερη είσοδο, προσφορά του Θεατρικού Ομίλου Ερμιονίδας στο κοινό του.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ
10/8 «Λωξάνδρα», της Μαρίας Ιορδανίδου, με την Άννα Βαγενά
12/8 «Τα ραδίκια ανάποδα», του Γιώργου Γαλίτη, με τον Γιώργο Γαλίτη
14/8 «Λέλα Καραγιάννη-Η Μάνα της Αντίστασης», του Γιώργου Χριστοδούλου, με την Μαίρη Βιδάλη
17/8 «Η απολυμένη», του Αντώνη Τσιπιανίτη, με την Κατερίνα Διδασκάλου
20/8 «Ένας πανηγυρικός και ένας επικήδειος», του Ιάκωβου Καμπανέλλη, με τον Βασίλη Βλάχο
24/8 «Η Θαλασσινή Ωδή» & Τα Fados της εφηβείας μου», του Fernando Pessoa, με την Αλίκη Καγιαλόγλου
27/8 «Συμβολαιογράφος», του Νίκου Βασιλειάδη, με την Υρώ Μανέ
29/8 «Στα άκρα» της Κωστούλας Μητροπούλου, με τον Σωτήρη Τσόγκα και την Γιούλη Πεζοπούλου
31/8 «Πεθαίνω σα χώρα», του Δημήτρη Δημητριάδη, με τον Τάσο Μπλάτζιο
3/9 «Aδαμαντία», του Παναγιώτη Μέντη, με την Μάνια Παπαδημητρίου
4/9 Λήξη Φεστιβάλ - Μουσική Συναυλία με την Φωτεινή Βελεσιώτου
Μεταφεστιβαλικές εκδηλώσεις
9/9 “Capriccio Veneziano”, ελεύθερη μεταγραφή του «Εμπόρου της Βενετίας» του Ουίλιαμ Σαίξπηρ, από την«Ομάδα Θεατρικής Άσκησης». Μεταγραφή-σκηνοθεσία Δημήτρης Βλάσσης.
14/9 Αφήγηση Ραψωδιών της Οδύσσειας του Ομήρου, Φ «Τόξου θέσις» και Χ «Μνηστηροφονία», σε μετάφραση Δημήτρη Μαρωνίτη, με την Αγλαϊα Παππά. Στο Μπάσο ο Απόστολος Καλτσάς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου