Δευτέρα 1 Αυγούστου 2016

“Blue”: Έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart στο Grace Mykonos


Φωτογραφίες που έχουν τραβηχτεί κυρίως στα νησιά των Κυκλάδων και χαρακτηρίζονται από τον εκθαμβωτικό ήλιο και το καθαρό γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας του Αιγαίου, θα φιλοξενήσει το Grace Mykonos, έως την Τετάρτη 31 Αυγούστου 2016.

Πρόκειται για την ατομική έκθεση φωτογραφίας της Leda de Piart με τίτλο «Blue» που θα κοσμήσει την αίθουσα τέχνης στις πολυτελείς εγκαταστάσεις του boutique ξενοδοχείου που έχει δημιουργηθεί σε συνεργασία με την Skoufa Gallery. Η καλλιτέχνιδα ακολουθώντας τις αρχές του μινιμαλισμού, απαθανατίζει με τον πιο μοναδικό τρόπο το χαρακτήρα και την ομορφιά των Κυκλάδων, εστιάζοντάς στις ιδιαίτερες αρχιτεκτονικές γραμμές τους, αλλά και στην ιδιαίτερη και φυσική ομορφιά του κυκλαδίτικου τοπίου.

Η έκθεση είχε προηγουμένως φιλοξενηθεί στην Skoufa Gallery της Μυκόνου, σηματοδοτώντας την έναρξη του εικαστικού προγράμματός της για το καλοκαίρι του 2016.

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή για το κοινό και προσκαλεί όσους επιθυμούν να απολαύσουν την ομορφιά των Κυκλάδων μέσα από τα μάτια της Leda de Piart να επισκεφθούν το Grace Mykonos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου