Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2016

Οι Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες στο INNOVATHENS


Από την 1η Νοεμβρίου 2016 ως τις 31 Ιανουαρίου 2017 θα διαρκέσει ο 5ος κύκλος Επιχειρηματικού Επιταχυντή INNOVATHENS, που φέτος, για πρώτη φορά, θα αφορά τον τομέα των Δημιουργικών και Πολιτιστικών Βιομηχανιών.

Ο επιχειρηματικός κύκλος, καθώς και η σειρά των παράλληλων ενημερωτικών εκδηλώσεων και δράσεων δικτύωσης που συνδιοργανώνονται από τον Κόμβο Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων - INNOVATHENS και το Πολιτιστικό Ίδρυμα του Ομίλου Πειραιώς, θα αφορά το βιβλίο, τη μουσική, τις (ανα)παραστατικές τέχνες (performing arts), την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, το ραδιόφωνο, τα e-games και τις ψηφιακές εφαρμογές, τις εικαστικές τέχνες, την αρχιτεκτονική και τη διαφήμιση.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα ταχύρρυθμης συμβουλευτικής που παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες ενημέρωσης, εκπαίδευσης και εξατομικευμένης καθοδήγησης (coaching) σε ομάδες και νεοφυείς επιχειρήσεις (startups), που φιλοδοξούν να επιχειρήσουν στους τομείς των δημιουργικών και πολιτιστικών βιομηχανιών. Βασικός στόχος είναι η ανάδειξη νέων δημιουργικών επιχειρηματικών σχημάτων έξυπνης εξειδίκευσης στον ευρύτερο τομέα του πολιτισμού.

Το πρόγραμμα θα παρακολουθήσει ορισμένος αριθμός επιχειρηματικών σχημάτων, μετά από αξιολόγηση των προτάσεων που θα κατατεθούν από την Τρίτη 26 Ιουλίου έως και τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου.

Η ανακοίνωση των συμμετεχόντων στον Επιχειρηματικό Επιταχυντή στις Δημιουργικές και Πολιτιστικές Βιομηχανίες, θα γίνει στις 21 Οκτωβρίου 2016 και η διάρκειά του θα είναι από 1 Νοεμβρίου 2016 έως 31 Ιανουαρίου 2017.

*Για περισσότερες πληροφορίες, πατήστε εδώ.

*Για δηλώσεις συμμετοχής, πατήστε εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου