Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2016

Τετραήμερο πολιτιστικών δρώμενων τέχνης στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο


Από την 1η έως τις 4 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθούν τα καθιερωμένα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης στον Ελληνογαλλικό Σύνδεσμο, υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου και του Μουσείου Βορρέ, με τη στήριξη του Ακαδημαϊκού Ευάγγελου Μουτσόπουλου.

Την 1η Νοεμβρίου στις 20:00 θα ανοίξουν τα εγκαίνια ομαδικής έκθεσης αξιόλογων εικαστικών
καλλιτεχνών με θέμα CONTEMPORARY ART- NEW PAINTINGS. Την έκθεση θα πλαισιώσει μουσικά με πιάνο ο Αναστάσης Γεωργιάδης.

Την Τετάρτη 2 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Μουσικοθεατρική βραδιά, με θεατροποιημένο αναλόγιο " Αγγελος" με τον Ηθοποιό Σκηνοθέτη και Καθηγητή της Δραματικής Τέχνης Πάρη Κατσίβελο από το βραβευμένο βιβλίο του "Μέ Πυξίδα το Φώς ".

Την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί Μουσικοποιητική εκδήλωση του Εικαστικού Λογοτέχνη Κώστα Ευαγγελάτο. βασισμένη σε ποιητικά του βιβλία "Από τον Πολύσμιγο Αίνο στις Ερμητικές Λαμπίδες". Θα μιλήσει για τη Σύγχρονη Πινακοθήκη "Vιλλα Ροδόπη " στο Αργοστόλη της Κεφαλλονιάς.

Την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου με αφιέρωμα στον Αριστοτέλη επ ευκαιρία της συμπληρώσεως 2.400 χρόνων από της γεννήσεως του θα γίνουν 2 διαλέξεις. Η πρώτη του Δρ. Χρήστου Μπάλογλου με θέμα 'Ο Αριστοτέλειος Οίκος & Η Συμβολή της Γυναίκας" και η 2η διάλεξη της Συγγραφέως
Οικονομολόγου τ. Διευθύντριας του Υπουργείου Πολιτισμού Δέσποινας Κούτσαρη .με θέμα "Ο Αριστοτέλης & η Σπαρτιάτισσα επ ευκαιρία της 2η έκδοσης του βιβλίου της "Η Σπαρτιάτισσα
στην Αρχαιότητα" Θα ακολουθήσει συζήτηση μετά από τη κάθε διάλεξη.

Τα Πολιτιστικά Δρώμενα Τέχνης είναι υπό την αιγίδα του Ελληνογαλλικού Συνδέσμου και του Μουσείου Bορρέ.

Διεύθυνση: Πλατεία Κολωνακίου 2, 4ος ΌροφοςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου