Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

EIDOMEN: Έκθεση του Βαγγέλη Τζερμιά στην Dépôt Αrt


Η Dépôt Αrt gallery εγκαινιάζει το Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016 στις 20:00 την έκθεση ζωγραφικών έργων του καλλιτέχνη Βαγγέλη Τζερμιά με τίτλο "ΕΙDOMEN".

Ο Βαγγέλη Τζερμιάς είναι διακεκριμένος καλλιτέχνης με πολύ πλούσιο βιογραφικό και πολλές παρουσιάσεις έργων του σε σημαντικούς χώρους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Στην νέα ενότητα των έργων του, που θα εκτεθούν στην Dépôt Αrt gallery, ο καλλιτέχνης αναδεικνύει με πολύ ευαισθησία και ταυτόχρονα καταγράφει την σκληρότητα ενός πολύ ιδιαίτερου ζητήματος που υπάρχει ως κορυφαίο πρόβλημα όχι μόνον της Ελλάδας, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης. Αγγίζει ένα θέμα που δεν είναι απλά διαδικαστικό και κοινωνικό, αλλά πρωτίστως είναι ανθρωπιστικό. Το μεγάλο θέμα με τις πολλές και δύσκολες παραμέτρους : …… ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης δημοσιοποιεί τις απόψεις του και σημειώνει:

"EIDOMEN" O TIΤΛΟΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΔΟΜΕΝΗ, ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΟΥΣ HOT SPOT ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΩΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΩΝ ΠΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ METANAΣΤΕΣ

ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΠΡΟΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΟΛΛΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ ΔΙΑΔΡΑΜΑΤΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕΝΑΡΙΑ ΖΩΗΣ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΖΩΗ .

ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CONSEPT ΟΡΙΟΘΕΤΕΙΤΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΥΤΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΝΤΑ ΥΠΟΨΙΝ

ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΙΛΗΚΤΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΦΥΣΗ.

ΤΟ " E I D O M E N " AΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΑ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΟΥ ΖΩΗΣ, ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΣΜΟ. ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΚΟΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ .


ΤΟ " E I D O M E N "

ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ,

ΕΙΝΑΙ ΣΚΗΝΕΣ ΝΕΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΤΙΑ ΨΥΧΩΝ ΕΡΜΗΤΙΚΑ ΚΛΕΙΣΤΑ,

ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ,

ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΤΟΥ ,

ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΕΖΗΣΑΝ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΑΝΑΤΑΡΑΧΕΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ .

ΤΟ " E I D O M E N " ΕΝ ΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΜΙΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ.

ΤΟ 2010 Η ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΩΒΟΥΛΙΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ EMIGKRE ΗΤΑΝ ΠΡΟΑΓΓΕΛΟΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ Dépôt Art Gallery


Την έκθεση επιμελείται η Γωγώ Κολυβήρα

Διεύθυνση:  Νεοφύτου Βάμβα 5, Κολωνάκι
Εγκαίνια: Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2016, ώρα 20:00
Διάρκεια: 8 Οκτωβρίου έως 3 Νοεμβρίου 2016
Ώρες λειτουργίας: Τρίτη έως Παρασκευή 12:00 – 20:30, Σάββατο 12:00 –16:00 , Κυριακή & Δευτέρα κλειστά

Είσοδος ελεύθερη για το κοινό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου