Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2016

Με μια έκθεση στο The Loft κλείνει το φετινό φεστιβάλ Orange Water


Το εικαστικό φεστιβάλ Orange Water ρίχνει αυλαία παρουσιάζοντας την τελευταία έκθεση του στον εικαστικό πολυχώρο “The Loft” στο κέντρο της Αθήνας, από 14 ως 25 Οκτωβρίου.

Για μια ακόμη χρονιά, το παλιό εργαστήρι υφασμάτων του Χυτήρογλου που η εικαστικός Κέλλυ Αθανασιάδου μετέτρεψε σε εκθεσιακό χώρο, φιλοξενεί το Ελληνο- Ολλανδικό φεστιβάλ.

Επιλογές έργων των σύγχρονων Ελλήνων και Ολλανδών καλλιτεχνών- υπό τον τίτλο “Fata Morgana”- που αποτέλεσε το φετινό εννοιολογικό πλαίσιο του Orange Water και υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια του Αποστόλη Ζολωτάκη, παρουσιάζονται στο “The Loft” από την Παρασκευή 14 έως την Τρίτη 25 Οκτώβρη.

Το Σάββατο 22 Οκτώβρη στις 20:30 θα γίνει από τον Ολλανδό Πρέσβη κ. Caspar Veldkamp η παρουσίαση του καταλόγου του φετινού φεστιβάλ με φωτογραφίες των εκθέσεων και των έργων των καλλιτεχνών.

Η έκθεση είναι ανοιχτή για το κοινό με ελεύθερη είσοδο από τις 10:00 έως τις 23:00 καθημερινά.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες:

Gert van Oortmerssen, Θεόδωρος Ζαφειρόπουλος, Δήμητρα Χανιώτη, Henk Crouwel, Κατερίνα Βασιλοπούλου, Eef de Graaf, Μελίνα Καχριμάνη, Frans Horbach, Μαριγώ Κάσση, Jan Mulder, Γιάννης Κολιός, Francesca Lai, Ευγενία Κουμάνταρου, Frank Lenferink, Βαγγέλης Λιουδάκης, Kelly, Anja Nieuwold, Ιωάννα Βασδέκη, Jeff Vanderpool, Bert van Santen, Εύα Βασδέκη, Digna Weiss, Ελένη Ζούνη

Επιμέλεια : Αποστόλης Ζολωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου