Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2016

Συνέντευξη Τύπου για τα 20 Χρόνια Κοινωφελούς Δράσης του Ιδρύματος Σταύρος ΝιάρχοςΣυμπληρώνοντας 20 χρόνια κοινωφελούς δράσης, το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) διοργανώνει την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου 2016, στις 12.00, συνέντευξη Τύπου για μια παρουσίαση της έως τώρα φιλανθρωπικής του πορείας.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα γίνει αναφορά στην πορεία και τα μελλοντικά βήματα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ), ανασκόπηση της δράσης του Ιδρύματος και αναφορά στον μελλοντικό προγραμματισμό του ΙΣΝ. Η Συνέντευξη Τύπου θα πραγματοποιηθεί στο ΚΠΙΣΝ στο κτήριο της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος (ΕΒΕ).

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του ιστότοπου του ΙΣΝ στο www.SNF.org. Επιπλέον για τους επισκέπτες που θα βρίσκονται εκείνη την ώρα στο ΚΠΙΣΝ θα υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσουν την εκδήλωση ζωντανά σε οθόνες που θα βρίσκονται τοποθετημένες στο χώρο της Αγοράς.

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί στις 16.00 η 67η Τακτική Συνάντηση της Ειδικής Συμβουλευτικής Επιτροπής του Ελληνικού Δημοσίου με το ΙΣΝ για το ΚΠΙΣΝ. Η συνάντηση θα μεταδοθεί ζωντανά στο www.SNF.org με απώτερο σκοπό την ολοκληρωμένη και ανοιχτή ενημέρωση του κοινού αναφορικά με την πορεία του έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου