Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

"Unbound”: Έκθεση της Λίλιας Ζιάμου στην γκαλερί “7”


Την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 19:30 η γκαλερί « 7 » εγκαινιάζει την πρώτη ατομική έκθεση στην Ελλάδα με την καινούργια δουλεία της Λίλιας Ζιάμου με τίτλο “Unbound”.

Η Λίλια Ζιάμου εστιάζει το ενδιαφέρον της στις δυνατότητες και στις αδυναμίες, που δημιουργούνται, όταν προκαλούνται συμβατικά όρια. Η δουλειά της αναφέρεται σε θέματα ταυτότητας, αυτοέκφρασης, ομορφιάς και φθοράς.

Τα όρια του σώματος βρίσκονται στον πυρήνα της καλλιτεχνικής της δραστηριότητας και εξερευνά φυσικές και ψηφιακές τροποποιήσεις και μεταλλαγές.

Η δουλειά της εμπνέεται κυρίως από τις επιστημονικές και τεχνολογικές εξελίξεις, που αμφισβητούν τα συμβατικά όρια του σώματος.

Η δημιουργική διαδικασία, που ακολουθεί, εξελίσσεται παράλληλα με το κεντρικό θέμα της δουλειάς της μέσα από φυσικές και ψηφιακές φόρμες και διαδικασίες.

Οι τρισδιάστατες δημιουργίες της συνδυάζουν ψηφιακές τεχνικές, όπως τρισδιάστατη εκτύπωση, “ευφυή” υλικά, αλλά και κλασικά υλικά, όπως μάρμαρο, πηλό και γύψο. Για να δημιουργήσει τις ψηφιακές συνθέσεις, επεξεργάζεται (φυσικά και ψηφιακά) φωτογραφίες των γλυπτών της.

Διεύθυνση: Σόλωνος 20, Αθήνα
Διάρκεια έκθεσης : 13.12.16 έως 07.01.2017
Ώρες : Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή : 11-2 μ.μ. & 6-9 μ.μ., Τετάρτη & Σάββατο : 11-6 μ.μ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου