Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

«Δωμάτιο»: Ένας νέος καλλιτεχνικός χώρος ανοίγει τις πύλες του


Πρόσκληση σε καλλιτέχνες για παρουσίαση της δουλειάς τους απευθύνει ο νέος καλλιτεχνικός χώρος έκφρασης «Δωμάτιο», ο οποίος βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας, στην οδό Σολωμού 55 και 3ης Σεπτεμβρίου, στην Ομόνοια.

Για έναν μήνα τον χρόνο, ξεκινώντας από τον Μάρτιο του 2017, το «Δωμάτιο» ανοίγει την πόρτα του δίνοντας την δυνατότητα σε καλλιτέχνες και θεατές όλων των κοινωνικών ομάδων (ανθρώπους με ή δίχως αναπηρία) να συνυπάρξουν σε ένα χώρο κοινό. Εικαστικοί, φωτογράφοι, ηθοποιοί, σκηνοθέτες και γενικά άνθρωποι με καλλιτεχνικές τάσεις μπορούν για 30 ημέρες να παρουσιάσουν την τέχνη τους στο «Δωμάτιο», χωρίς καμία οικονομική υποχρέωση και με δωρεάν την προβολή τους στα ΜΜΕ.

Η μοναδική προϋπόθεση για να συμμετέχει κάποιος είναι η αγάπη για την τέχνη καθώς και ο σεβασμός στην ανθρώπινη πoικιλομορφία, τονίζεται στην σχετική πρόσκληση.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τους καλλιτέχνες θα γίνονται μέχρι τις 20 Ιανουαρίου στο e-mail domatioproject@gmail.com και στο τηλέφωνο 6938.634.606Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου