Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Ντουέτο Metallica και Lady Gaga στα Grammys


H Lady Gaga και οι Metallica θα ενωθούν onstage στην τελετή των 59ων βραβείων Grammy αυτή την Κυριακή! Τη Δευτέρα, ιστοσελίδα φαν της Gaga τουίταρε ότι η “Lady Gaga θα κάνει ντουέτο με τους Metallica». Η συνεργασία επιβεβαιώθηκε από το Rolling Stone.

Η Lady Gaga είναι «τακτική» performer στα Grammys. Πέρυσι εμφανίστηκε στην τελετή για να αποτίσει φόρο τιμής στον David Bowie. Οι Metallica από την άλλη πλευρά βρέθηκαν στα Grammys το 2014, όταν έπαιξαν το τραγούδι «One» με τον πιανίστα Lang Lang.

Το “Hardwired» των Metallica είναι υποψήφιο φέτος για το Καλύτερο Ροκ Τραγούδι. Το συγκρότημα συναγωνίζεται με τους David Bowie, Radiohead, Twenty One Pilots και Highly Suspect.

Metallica και Lady Gaga δεν θα είναι το μόνο «ζευγάρι» στα φετινά Grammy, καθώς η Alicia Keys θα τραγουδήσει με την τραγουδίστρια της country Maren Morris, ενώ οι Weeknd θα επανενωθούν με τους Daft Punk.


Πηγή: Rolling Stone
Επιμέλεια: Α.Γ.Φ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου